Terzić: "Ponovo sam video motiv i želju posle mnogo vremena"

Autor: Beta Beta
subota 23.09.2017.
23:50
Izvor: Beta

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da ga raduje što je u današnjoj utakmici posle mnogo vremena kod svojih igračica ponovo video "motiv i želju".

Beta/FIVB/Ds
Beta/FIVB/Ds

Povezane vesti

"Prva utakmica posle duže vremena koju su smo odigrali, možda ne onako najbolje što znamo, ali vrlo blizu toga. Ono što mene raduje nisu samo neki elementi vezano za tehniku i taktiku, već što su motiv i želja opet prisutni. To je donelo ovakav rezultat", rekao je Terzić.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Azerbejdžanu i Gruziji, pošto je večeras u drugom kolu Grupe D u Gendžeu pobedila pobedila Holandiju sa 3:0 u setovima.

Srbija ima maksimalan učinak iz dve utakmice i nalazi se na prvom mestu Grupe D, dok su na deobi drugog mesta Holandija i Češka sa po pobedom i porazom i set količnikom 3:4, dok je Belgija poslednja sa oba poraza i 2:6 set količnikom.

Odbojkašice Srbije će sutra u poslednjem kolu Grupe D od 15.00 igrati protiv Belgije.

"Sutrašnja utakmica protiv Belgije rezultatski ne znači ništa, ali moramo da ostanemo u formi i ritmu, da je odigramo na pravi način, jer ćemo posle nje imati tri dana pauze", zaključio je Terzić.

Ne propustite