Terzić: ''Ovim devojkama da se podigne spomenik u Srbiji!''

Autor: Beta Beta
nedelja 04.10.2015.
16:40
Izvor: Beta

Selektor Srbije Zoran Terzić rekao je da je za svako poštovanje uspeh koji su njegove odbojkašice napravile današnjim osvajanjem bronzane medalje na Evropskom prvenstvu.

BETA/BETAPHOTO/CEV/EV
BETA/BETAPHOTO/CEV/EV

Povezane vesti

Srbija je danas ubedljivo sa 3:0 u setovima savladala Tursku, u borbi za treće mesto na Evropskom prvenstvu u Belgiji i Holandiji.

"Za svako poštovanje je sve što su uradile. Ne znam koliko je ljudima jasno koliko je teško to što su one napravile ove godine.

Mi, koji radimo sa njima, znamo to vrlo dobro. Ovim devojkama treba da se podigne spomenik u Srbiji, ne zbog rezultata, već odricanja",
rekao je Terzić posle utakmice u Roterdamu.

"Jedna generacija je uspela da kompletira sve tri medalje sa evropskih prvenstava. Ne bih trošio reči o ovoj sezoni - tri velika takmičenja i tri velike medalje, plus veliki plasman na Olimpijske igre", kazao je Terzić.

On je čestitao devojkama i članovima stručnog štaba, kao i Odbojkaškom savezu Srbije koji je omogućio pripremu za takmičenja.

"Želimo da sledeće godine u Riju opet obradujemo sve one koji nas vole i prate, a verujem da ih u Srbiji ima mnogo", rekao je Terzić.

Srbiji je to četvrta medalja sa evropskih prvenstava, a druga bronzana.

ODBOJKA; SRBIJA, TURSKA

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sasa1988
Sunday, 04.10.2015
19:49

Ruskinje ocistise one holandjanke, za koje ne znam ni kako su ba dosle do finala. A da smo mi bili u drugom dijelu kostura, igrali bi finale protiv ruskinja i bili najmanje postolje blize prvom mjestu. :)

avatar
Бранислав Вуковић
Sunday, 04.10.2015
17:03

Msm da jedino odbojkaski savez treba da bude primjer ostalim savezima kako se radi,nikad nisam cuo da je tu neka svadja izbila,sve rijesavaju iza zatvorenih vrata,kako i dolikuje u familijama,i to daje rezultate,sto u muskoj sto u zenskoj konkurenciji....Nzm ko je predsjednik ODbojkaskog saveza,ali svaka mu cast !

avatar
Sasa1988
Sunday, 04.10.2015
17:58

Slazem se. nDobra nam je i kosarka na reprezentativnom nivou, al' nam mnogi talenti propadaju u nasim ligama zbog takozvanih strucnjaka, koji su i Bjelicu proglasili netalentovanim, a gledaj gdje se san nalazi. Nemoj samo zaboravit i nas vaterpolo. Oni su neprikosnoveni. Sve cestitke nasim djevojkama, ne samo sto su bronzane vec su i prezgodne.

avatar
РЕВОЛТ
Monday, 05.10.2015
00:49

Aleksandar Boricic.