Terzić nezadovoljan uprkos pobedi

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.08.2015.
10:17
Izvor: Sportske.net

Uprkos petoj vezanoj pobedi koju su srpske odbojkašice u nedelju upisale na Svetskom kupu u Japanu, selektor Zoran Terzić nije bio zadovoljan viđenim u duelu sa Dominikanskom Republikom.

worldcup.2015.women.fivb.com
worldcup.2015.women.fivb.com

Povezane vesti

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije vezala je petu uzastopnu pobedu na Svetskom kupu u Japanu nakon što je na startu druge faze takmičenja savladala selekciju Dominikanske Republike sa 3:0.

Meč je odigran u Sendaiju a selektor Zoran Terzić izjavio je nakon ubedljive pobede da ne može da bude zadovoljan onim što je imao prilike da vidi na terenu.

"Naše dosadašnje igre na Svetskom kupu se mogu opisati kao dobre, ali nisam zadovoljan današnjim izdanjem. Moramo mnogo bolje. Bilo je previše oscilacija a očekuju nas teški mečevi sa Rusijom i Japanom koji zahtevaju da se odigra na znatno višem nivou" rekao je Terzić.

Srpske odbojkašice do sada su odigrale šest mečeva na Svetskom kupu a trijumf nad Dominikanskom Republikom bio im je peti uzastopni. Jedini poraz Srpkinje su zabeležile na startu turnira u duelu sa Kinom.

"Iza nas je težak meč. Nismo odigrale kako najbolje umemo ali se nadamo da ćemo biti prave u duelima sa Rusijom i Japanom" kazala je kapiten reprezentacije Maja Ognjenović.

Narednu utakmicu na Svetskom kupu u Japanu reprezentacija Srbije igra u nedelju od 08.10 po srednjeevropskom vremenu protiv selekcije Rusije koja je jedina neporažena u dosadašnjem toku takmičenja.

Ne propustite