Terzić: "Kanada je priprema za Brazil"

Autor: Beta Beta
subota 27.09.2014.
07:21
Izvor: Beta

Reprezentacija Srbije se priprema za meč sa Kanadom koji se igra u subotu, a ovaj meč poslužiće kao uvertira za duel sa Brazilkama.

fivb.org
fivb.org

Povezane vesti

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je danas da njegova ekipa mora da ide na pobedu protiv Kanade i da taj meč iskoristi za pripremu utakmice protiv Brazila.

"Odradićemo pripremu za Kanadu i pokušati da stvorimo dobru atmosferu, jer ne samo da nam je potrbna pobeda, nego nam je potrebno i da posle dva dana odigramo jednu dobru utakmicu kao pripremu za ono što nam sledi posle, a to je Brazil", rekao je Terzić, a prenosi Odbojkaški savez Srbije.

Srbija će se sutra od 17.00 sastati sa Kanadom u utakmici četvrtog kola Grupe B Svetskog prvenstva u Italiji.

"To je ekipa koju možemo da pobedimo ako budemo igrali na našem prepoznatljivom nivou, kako s tehničke i taktičke strane, tako i sa motivaacione. Ako ne bude tako, kako se dogovorimo biće problema
", rekao je Terzić.

Selektor Srbije kazao je da su reprezentativke jutros odradile dobar trening, kao i da pojedine igračice imaju "male probleme sa prehladama".

"Devojke su jutros bile dobre na treningu, kao i u teretani. Bitno je da su svi bili tu i da su trenirali, iako pojedine imaju problema sa prehladama i temperaturama, što zbog vremena, što zbog odnosa prema oblačenju... Ali dobro, verujem da će sutra biti sve u redu", kazao je on.

Srbija je u prve tri utakmice na šampionatu ostvarila maksimalan učinak.

Ne propustite