''Surova'' Maja Ognjenović: ''Nismo ni zaslužile Top 6!''

Autor: Beta Beta
nedelja 05.10.2014.
20:25
Izvor: Beta

Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Maja Ognjenović rekla je danas da Srbija možda i nije zaslužila da se plasira u treću fazu takmičenja na Svetskom prvenstvu u Italiji.

fivb.org
fivb.org

Povezane vesti

Srbija je danas izgubila od Rusije sa 3:0 i taj poraz je značio kraj takmičenja za izabranice Zorana Terzića na šampionatu sveta. Za plasman dalje, posle poraza od SAD, Srbiji je danas bio potreban bod.

"Možda će malo surovo zvučati, ali kada nismo uspevale da se nosimo sa protivnicama kao što su Rusija i SAD, kada obe utakmice izgubimo 3:0 onda, ruku na srce, možda i nismo zaslužile da odemo na taj finalni turnir", rekla je Ognjenović.

"Bile smo blizu, imale smo igru. Ne mogu da kažem da smo celo prvenstvo igrale loše, ali kada je to bilo najpotrebnije to nije bila ona Srbija koja je trebalo da bude", dodala je ona.

Ognjenović je istakla da je Srbija ponovo loše igrala u završnici setova.

"Imale smo preveliku želju, znale smo koliko je ovaj meč važan, ali ponavljaju nam se neke stvari iz meča u meč, a to je da nismo imale završnicu setova. Imale smo poen po poen, dva, tri poena i po meni je nedopustivo da se ta prednost izgubi", rekla je ona.

U današnjem meču najefikasnija je bila Tijana Bošković sa 17 poena.

"U prvom setu imali dve set lopte, nismo uspele da ih iskoristimo. Mislim da smo posle pali psihički. U drugom i trećem setu ekipa Rusije je vodila do samog kraja i mi nismo upele da se vratimo", kazala je Bošković.

Stefana Veljković
je rekla da je Rusija igrala mnogo bolje.

"Igrale su mnogo bolje, mnogo staloženije. Ne smatram da su bolje od nas, nemaju ništa bolje od nas, ali smatram da mi nismo odigrale onako kako treba", rekla je ona.

Ne propustite