Stevanović: "Ostvarile smo prvi cilj, spremne smo za četvrtfinale"

Autor: Beta Beta
sreda 30.09.2015.
17:24
Izvor: Beta

Odbojkašica Srbije rekla je danas da je nacionalna selekcija osvajanjem prvog mesta u grupi ostvarila prvi cilj na Evropskom prvenstvu.

BETA/BETAPHOTO/FIVB/DS
BETA/BETAPHOTO/FIVB/DS

Povezane vesti

Odbojkašica Jovana Stevanović rekla je danas da je nacionalna selekcija osvajanjem prvog mesta u grupi ostvarila primarni na Evropskom prvenstvu i dodala da su ona i njene saigračice spremne za četvrfinale bez obzira ko će im biti protivnik.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je u Grupi D Evropskog prvenstva upisala sve tri pobede i osvojila prvo mesto.

 Izabranice Zorana Terzića su juče iz Ajndhovena doputovale u Antverpen, gde će sutra igrati četvrtfinalnu utakmicu protiv bolje reprezentacije iz duela Belgije i Češke.

"Prvim delom takmičenja smo zadovoljni, prvobitni cilj smo ispunili, a to je da završimo kao prvoplasirane u grupi što nas je poslalo direktno u četvrfinale. Čekamo sada utakmicu Češka - Belgija. Spremne smo i za jednog i za drugog protivnika, videćemo. Mislim da je u tom duelu, ipak, bolja Belgija", rekla je Stevanović.

Korektor Srbije Ana Bjelica je navela da njemu ekipu čeka najteža utakmica na šampionatu Evrope.

"Sada nam sledi najteža utakmica, četvrtfinale. Verovatno će nam protivnik biti domaćin, Belgija. Biće puna hala, biće neugodan meč kao i uvek, ali se nadam najboljem i da ćemo nastaviti u ovom ritmu u kom smo i počele", rekla je Bjelica.

Utakmica između Belgije i Češke igra danas od 20.30, dok je četvrtfinale u kojoj će se sastati pobednik tog duela i Srbija na programu sutra. 

Ne propustite