Srpske odbojkašice veruju u ''čudo''!

Autor: Beta Beta
nedelja 05.10.2014.
07:50
Izvor: Beta

Naše reprezentativke su juče poražene od SAD, pa ih danas očekuje odlučujuća bitka protiv Rusije za plasman u samu završnicu. Maja Ognjenović i njene saigračice svesne su propusta u duelu sa Amerikankama i veruju da će protiv Ruskinja biti prave.

fivb.org
fivb.org

Povezane vesti

Kapiten Srbije Maja Ognjenović rekla je da njena ekipa nije imala hrabrosti u pojedinim trenucima i da je u duel sa SAD trebalo da udje hladne glave.

"Ovo je bila dobra utakmica, rezultat govori da su bile ubedljive i moćnije, a s tim se ne bih složila. U završnicama drugog i trećeg seta imale smo dva poena prednosti, što nije malo, ali smo zbog nedostatka hrabrosti gubile ključne poene. Mnogo bi nam značila pobeda, ali ne treba da odustajemo, sutra igramo sa Rusijom i verujemo da čudo može da se desi", rekla je ona.

Ognjenović je istakla da je njena ekipa trebalo da udje u utakmicu hladne glave.

"Možda smo mogle hladne glave da uđemo u meč. Bila je prevelika želja, više smo igrale srcem nego glavom, što je u ovakvim utakmicama nedopustivo. Želja i motiv su neosporni, ali je razum i hladna glava u ovom meču trebalo da presudi", rekla je Ognjenović.

Libero Srbije Suzana Ćebić
rekla je da njena ekipa nije dobro odigrala završnice setova i da to mora da popravi.

"U završnicama nismo odigrale kako je trebalo i tu smo propustile priliku da napravimo mnogo bolji rezultat. Ostaje da se koncentrišemo na sutrašnju utakmicu i da popravimo stvari koje su nam nedostajale u završnicama setova", rekla je Ćebić.

Ne propustite