Srpkinje preslišale i Kazahstan, sad sledi ono pravo!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 02.10.2014.
18:13
Izvor: Sportske.net

Još jedna pobeda naših odbojkašica na Svetskom prvenstvu u Italiji. Danas nije bilo nikakve neizvesnosti, Kazahstanke veoma lako savladane.

fivb.org
fivb.org

Povezane vesti

Posle jučerašnjeg ubedljivog trijumfa nad Holanđankama, na startu druge faze takmičenja na Svetskom prvenstvu, srpske odbojkašice su danas bile još ubedljivije protiv Kazahstana.

Rutinski trijumf izabranica Zorana Terzića, koje su za nešto više od sat vremena završile sav posao. Na kraju, 3-0, po setovima 25-13, 25-15, 25-20.

Od samog starta meča se videlo da Srbija ima mnogo bolji tim i veoma je važno što naše odbojkašice danas nisu potrošile mnogo energije, s obzirom na mečeve koji ih tek očekuju u završnici druge faze takmičenja.

Biće to dueli sa Amerikankama u subotu, a onda i sa Ruskinjama, posle kojih će se znati da li će naše odbojkašice uspeti da se domognu i borbe za medalju.

Biće veoma teško, ali posle odličnih igara u dosadašnjem toku takmičenja, imamo puno razloga da verujemo u Maju Ognjenović i njene saigračice u dresu reprezentacije Srbije.


Ne propustite