Spektakl u Novom Pazaru, dolazi PAOK!

Autor: Beta Beta
sreda 04.01.2017.
20:26
Izvor: Beta

Odbojkaši Novog Pazara dočekaće u četvrtak PAOK iz Soluna u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa Evropske odbojkaške konfederacije (CEV).

fivb.com
fivb.com

Povezane vesti

Trener domaćina Saša Stefanović rekao je da veruje u pobedu svoje ekipe.

"Stižu nam u goste skupo plaćene zvezde, ali to je njihov problem. Koncentrisan sam isključivo na igru mog tima. Verujem da će publika prvenstveno uživati u majstorijama Hamze Zatrića, Irfana Hamzagića, Srećka Ristića, Luke Šormaza i ostalih Pazaraca. Mislim da možemo do trijumfa", rekao je danas Stefanović.

On je naveo da oseća euforiju uoči sportskog događaja kakav ranije nije viđen u Novom Pazaru.

"Verujem da će nam ta euforija i spektakl na tribinama pomoći da dodjemo do željenog rezultata protiv šampiona Grčke.

Bilo kako da se završi sutra, odluka će pasti u drugoj utakmici u Solunu",
rekao je Stefanović.

PAOK predvode internacionalci Dante Amaral, Vlado Petković, Ernardo Gomez i Aleksandar Šafranovič, a u sastavu su i šestorica reprezentativaca Grčke.

"Iako sam tokom karijere igrao mnogo velikih mečeva, ovaj za mene ima posebnu draž. Ipak, radi se o mom klubu i gradu. Oni su skup sjajnih igrača, ali mislim da naš servis i blok mogu da budu od presudnog značaja", ocenio je kapiten Novog Pazara Hamza Zatrić.

Utakmica između odbojkaša Novog Pazara i PAOK-a igra se u četvrtak od 18.00 u dvorani Pendik, a ulaznice po ceni od 200 dinara prodaju se na blagajni Kulturnog centra. Revanš je 19. januara u Solunu.

Ne propustite