SP - Bravo za ''Orlove'', još jedna pobeda!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.09.2014.
18:45
Izvor: Sportske.net

Posle startnog poraza od domaće Poljske, pred 65.000 gledalaca, naša muška odbojkaška reprezentacija upisala je i drugi uzastopni trijumf.

Beta/AP Photo/Czarek Sokolowski
Beta/AP Photo/Czarek Sokolowski

Povezane vesti

Za reprezentaciju Srbije, Svetsko prvenstvo kao da je počelo tek posle one spektakularne premijere na stadionu u Varšavi, kada su Poljaci bili bolji i na pravi način iskoristili ogromnu pomoć svojih navijača.

Sada, u uobičajenim odbojkaškim uslovima, naši odbojkaši deluju znatno sigurnije i što je najvažnije - ređaju pobede u Grupi A.

Podsetimo, pre dva dana u drugom kolu su savladali Argentinu sa 3-1, a danas su istim rezultatom savladali i selekciju Australije i tako napravili još jedan važan korak ka plasmanu u drugu fazu takmičenja.

Srbija je bila bolji rival u najvećem delu meča, izuzev u trećem setu koji su Australijanci dobili sa 25-22, ali već u četvrtom je sve ponovo došlo na svoje mesto i izabranici Igora Kolakovića su rutinski, bez problema, završili posao u ovom susretu.

Na kraju 3:1, po setovima 25:23, 25:22, 22:25, 25:17.

Ranije danas, u Grupi A je Argentina sa 3:0 savladala selekciju Kameruna, a rival našim ''Orlovima'' u četvrtom kolu biće Venecuela.


Ne propustite