SP - Atanasijević vodio "Orlove" do prve pobede!

Autor: Beta Beta
utorak 02.09.2014.
16:01
Izvor: Beta

Reprezentacija Srbije upisala je prvi trijumf na Svetskom prvenstvu u Poljskoj pošto je u drugom kolu grupe "A" savladala selekciju Argentine.

fivb.org
fivb.org

Povezane vesti

Poraz koji su naši najbolji odbojkaši doživeli na startu SP u Poljskoj nije ostavio značajniji trag na izabranike Igora Kolakovića koji su danas izašli na megdan Argentini i proslavili pobedu.

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas u Vroclavu Argentinu sa 3:1 (25:17, 20:25, 25:21, 25:21), u drugom kolu Grupe "A" na Svetskom prvenstvu u Poljskoj.

Današnji susret pokazao da "Orlovi" i dalje traže pravi ritam pošto su do pobede došli iako su napravili čak 35 neiznuđenih grešaka.

Najbolji pojedinac u našem timu bio je Aleksandar Atanasijević koji je postigao 18 poena a pratili su ga Nikola Kovačević sa 13, Dejan Stanković i Marko Podraščanin sa po 12 poena.

Srbija je tako došla do prve pobede na šampionatu u Poljskoj, pošto je na početku takmičenja u tri seta izgubila od domaćina u spektakularnoj atmosferi na "Nacionalnom stadionu" u Varšavi.

Odbojkaši Srbije će u trećem kolu igrati protiv Australije, u četvrtak u 16.30.

Ne propustite