SK - Srbija povela pa stala

Autor: Miloš Marković
subota 22.08.2015.
11:10
Izvor: Sportske.net

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je na startu Svetskog kupa u Japanu. Bolje od naših odbojkašica bile su Kineskinje koje su posle vođstva Srbije vezale tri seta i upisale trijumf.

worldcup.2015.women.fivb.com
worldcup.2015.women.fivb.com

Povezane vesti

Najbolje srpske odbojkašice porazom su otpočele učešće na Svetskom kupu u Japanu, pošto su u prvom kolu izgubile od selekcije Kine rezultatom 3:1 (19:25, 25:23, 25:15, 25:19).

Uprkos tome što su bolje otvorile meč, reprezentativke Srbije nisu uspele da zadrže visok nivo igre u naredna tri seta pa je Kina prilično lako stigla do trijumfa nakon što je preokrenula rezultat.

Najveći problem Srpkinje su danas imale u bloku pošto su svega tri puta uspele da zaustave napade protivnica, dok je Kina tim oružjem zadavala velike probleme izabranicama Zorana Terzića.

Najefikasnija igračica u redovima poražene reprezentacije bila je Brankica Mihajlović koja je postigla 21 poen, dok je na drugoj strani prednjačila Ting Žu sa 24 poena. Treba istaći da je naša velika nada Tijana Bošković odigrala na visokom nivou upisavši 14 poena.

Nakon startnog poraza Srbija će u Macumotou u nedelju odmeriti snage sa reprezentacijom Amerike a taj meč je zakazan za 09.40 po srednjeervopskom vremenu.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Стефан Лукић
Saturday, 22.08.2015
12:36

Vreme je Terzic da podnese ostavku :( Nema nikakvih rezultati a ekipa je solidna :) Umeju d aigraju, bljesnu i nestanu :( Treba neko poput Nikole Grbic da dodje :)