Savez odbio Grbićevu ostavku!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.02.2016.
21:19
Izvor: Sportske.net

Predsednik odbojkaškog saveza Srbije Aleksandar Boričić odbio je ostavku koju mu je ponudio selektor muške reprezentacije Nikola Grbić.

cev.lu
cev.lu

Povezane vesti

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić ostaje za kormilom nacionalnog tima uprkos ostavci koju je ponudio predsedniku Odbojkaškog saveza Srbije.

"Poslao sam ostavku Aleksandru Boričiću zato što nisam opravdao poverenje koje mi je ukazano. On je samo klimao glavom i rekao – prestani da se šališ, ostaješ do Tokija 2020. godine" rekao je Grbić.

Odbojkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru ali čelnici Saveza nemaju nameru da odustanu od projekta sa nekadašnjim asom Nikolom Grbićem.

"Ako tim ne bude igrao dobro i ako ne bude postizao dovoljno dobre rezultate otići ću pre Tokija. Za mene je dobrobit nacionalnog tima na prvom mestu" poručuje Grbić.

"Orlovi" su sa Nikolom Grbićem za kormilom osvojili srebrnu medalju u Svetskoj ligi, dok su u četvrtfinalu Evropskog prvenstva eliminisani od Francuske.

Ne propustite