Ruskinje raspršile snove - Srbija bez medalje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.10.2014.
18:33
Izvor: Sportske.net

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ubedljivo je danas poražena od Rusije, u odlučujućem duelu za plasman u završnicu Svetskog prvenstva.

fivb.org
fivb.org

Povezane vesti

Iako je našim odbojkašicama danas bio dovoljan i poraz uz dva osvojena seta, one u duelu sa Ruskinjama nisu osvojile - nijedan!

Rusija je na kraju slavila sa 3:0, po setovima 28:26, 25:18, 25:17 i potpuno zasluženo ide u ''Top 6''.

Izabranice Zorana Terzića su samo u prvom setu pokazale svoje pravo lice, imale su i vođstvo u finišu ovog seta, pa onda dve meč lopte pri rezultatu 24:22, ali od tog trenutka kreće veliki pad u njihovoj igri.

Ruskinje su spasile te meč lopte, onda napravile i preokret, za vođstvo u setovima i od toga naše odbojkašice do kraja nisu uspele da se oporave.

U nastavku meča selekcija Rusije je bila dominantna, naš tim ni u jednom trenutku nije nagovestio da može da ugrozi ubedljiv trijumf rivalki.

Srpkinje su tako značajno pokvarile odličan utisak koji su ostavile u dosadašnjem toku Svetskog prvenstva, pa se kući vraćaju posle druge faze takmičenja.

Iz Grupe F, plasman u završnicu su obezbedile SAD, Brazil i Rusija, a iz Grupe E Kina, Italija i Dominikanska Republika.


Ne propustite