Postaje sve zanimljivije, Boričić stao uz Vanju Grbića!

Autor: Beta Beta
četvrtak 17.11.2016.
12:05
Izvor: Beta

Dan pošto je nekolicina naših nekadašnjih reprezentativaca podržala izbor Zorana Gajića za novog predsednika, veliku podršku dobio je i Vladimir Grbić!

BETA/BETAPHOTO/ODBOJKASKI SAVEZ SRBIJE/DS
BETA/BETAPHOTO/ODBOJKASKI SAVEZ SRBIJE/DS

Povezane vesti

Nekadašnji prvi čovek OSS je ocenio da obojica kandidata za predsednika, i Vladimir Grbić i Zoran Gajić, zaslužuju poštovanje zbog svega što su uradili za razvoj te organizacije.

"Povodom Izborne skupštine OSS želim da obavestim odbojkašku javnost da obojica kandidata, i Vladimir Grbić i Zoran Gajić, zaslužuju poštovanje i ugled za doprinos koji su dali za razvoj naše organizacije i postizanje sjajnih rezultata", navodi se u saopštenju Boričića.

Boričić je, ipak, objasnio je zašto ipak podržava Grbića za tu funkciju.

"Ipak, moram da istaknem da u ovom trenutku Vladimir Grbić ima moju punu podršku zbog toga što je osam godina proveo na mestu potpredsednika Saveza, upoznao je kako uspešan Savez funkcioniše i sam dao veliki doprinos u osvajanju velikih trofeja, a posebno u osvajanju prve evropske medalje u odbojci na pesku", naveo je Boričić.

"To iskustvo i osam godina provedenih u Savezu mu u ovom trenutku daje veliku prednost i nadam se, da će sa svojim saradnicima, ukoliko bude izabran, još više unaprediti rad OSS i omogućiti još bolje uslove svim igračima i igračicama", dodao je on.

Izborna Skupština OSS održaće se u nedelju, 27. novembra.

Prethodni predsednik Nenad Golijanin smenjen je posle samo šest meseci na toj funkciji zato što je na kongresu FIVB bio uzdržan prilikom glasanja o prijemu Kosova u članstvo te organizacije.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 17.11.2016
16:09

Ako tako Boricic, najbolji nas sportski radnik svih vremena, onda Vanji podrska, mada nemam nista ni protiv Gajica, jedan od najboljih nasih odbojkaskih trenera...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 17.11.2016
13:46

Znaci, nema odustanka:-D