OSS promovisao prvenstvo Srbije u odbojci na pesku

Autor: Beta Beta
četvrtak 21.05.2015.
01:21
Izvor: Beta

Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku ove sezone održaće se u devet gradova, a prvo takmičenje biće održano u Velikom Gradištu od 26. do 28. juna, dok će se završni turnir tardicionalno održati na beogradskoj Adi Ciganliji od 26. do 29. avgusta.

OSS-Vip
OSS-Vip

Povezane vesti

Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije najavili su Vip Beach Masters 2015 – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku, koje će se ovog leta održati u devet gradova Srbije. Ljubitelji ovog atraktivnog sporta imaće priliku da uživaju u kvalitetnoj igri domaćih velemajstora na turnirima u Velikom Gradištu, Kraljevu, Baču, Čajetini, Novom Sadu, Šapcu, Zrenjaninu, Somboru i Beogradu. Drugu godinu zaredom Vip Beach Masters podržava i kompanija LG, a zvanični telefon prvenstva biće LG G4

Nadmetanje za titulu šampiona počeće turnirom u Velikom Gradištu, od 26. do 28. juna, nakon čega će svakog vikenda domaćin takmičenja biti drugi grad. Završnica Vip Beach Masters lige tradicionalno je rezervisana za beogradsku Adu Ciganliju, gde će se od 26. do 29. avgusta doneti odluka o novim nacionalnim prvacima i prvakinjama Srbije u odbojci na pesku.

"Ponosni smo što smo u proteklih osam godina zajedno sa našim partnerom, kompanijom Vip mobile, učinili da Vip Beach Masters postane najveće takmičenje u odbojci na pesku u našoj zemlji i prava letnja tradicija. Ove sezone će čak devet gradova širom naše zemlje biti u znaku sporta, a talentovani mladi igrači ponovo su dobili motivaciju da se iznova dokažu na terenu", izjavio je Aleksandar Boričić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije.

"Nas u Vipu odbojka inspiriše načinom na koji se vrhunski igrači zajednički fokusiraju na timski rezultat i uspeh kroz međusobnu komunikaciju, i poverenje. Mi u kompaniji negujemo timski duh, nadmetanje i dobru energiju, a sve to krasi i odbojku na pesku. Verujem da će, uz našu podršku, domaće ekipe nastaviti da se takmiče na međunarodnim turnirima i da će ostvariti zapažene rezultate", rekao je Dejan Turk, direktor/CEO Vipa.

I ova odbojkaška sezona biće u znaku LG telefona, tako što će kao zvanični uređaj Vip Beach Masters prvenstva biti predstavljen LG G4, do sada najambiciozniji smart telefon ove kompanije.

"U duhu našeg korporativnog slogana da je život dobar, LG snažno podržava sport i zdrav život. Drugu godinu zaredom zajedno sa našim partnerom, Vip mobile, promovišemo sport i dobar život u Srbiji i zato nam je izuzetna čast što će Vip beach masters ove godine biti u znaku našeg najboljeg igrača i asa među smart telefonima, LG G4", rekao je Jangnam Roh, predsednik regionalnog predstavništva kompanije LG Electronics.

Naš proslavljeni odbojkaš, potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije i zvanični promoter profesionalnog šampionata u odbojci na pesku Vanja Grbić, po peti put vodiće školu odbojke za decu uzrasta do 14 godina u svim gradovima u kojima se održavaju Vip Beach Masters turniri. Vip će se pobrinuti za razna iznenađenja i poklone, čime će tereni širom Srbije još jednom biti omiljeno mesto za dobru zabavu.

Ovaj značajni sportski događaj podržali su ove godine i lokalne samouprave u kojima se turniri održavaju.


Raspored takmičenja Vip Beach Masters 2015


26 - 28. jun

Veliko Gradište

3 - 5. jul

Kraljevo

10 - 12. jul

Bač

17 - 19. jul

Čajetina

24 - 26. jul

Novi Sad

31. jul - 2. avgust

Šabac

7 - 9. avgust

Zrenjanin

14 - 16. avgust

Sombor

26 - 29. avgust

Beograd - Finale Nacionalnog prvenstva u odbojci na pesku 2015


Ne propustite