Odbojkašice prezadovoljne igrom

Autor: Beta Beta
subota 26.09.2015.
23:12
Izvor: Beta

Evo reakcija nakon veoma bitne utakmice na startu EP.

fivb.org
fivb.org

Povezane vesti

Selektor reprezentacije Srbije Zoran Terzić bio je zadovoljan igrom svoje ekipe u pobedi nad Nemačkom na početku Evropskog prvenstva, a i on i odbojkašice su se složile da je pobeda najvažnija.

"Očekivano teška utakmica. Nemice su danas mnogo rizikovale... Možemo da budemo zadovoljni mirnoćom koju smo danas imali, bez obzira na trenutni rezultat. Na celoj utakmici nam je pao jedan as, prijem je bio dobar, u svim ostalim elementima smo dominirali... Dobar početak, mnogo će nam značiti za nastavak takmičenja. Sutra još teža utakmica, protiv Češke, koja ima dobru ekipu, možda i bolju od Nemačke, tako da možda možemo da očekujemo i veću borbu nego što je to bilo danas", rekao je Terzić.

Srbija je pobedila sa 3:0, a Tijana Malešević ocenila je da je ovo jako bitna pobeda.

"Izuzetno bitna pobeda, zaista. Ovo je prva utakmica na prvenstvu i daje nam mnogo na samopouzdanju. Mislim da smo dobro odigrali. Naravno, može i bolje, ali bitno je da smo počeli pobedom. Češka je uvek nezgodna, igrali smo ranije sa njima, imaju izuzetne pojedince, ali verujem da ćemo uspeti da ih smirimo i nametnemo svoj ritam", rekla je Tijana Malešević.

Brankica Mihajlović je kazala da je ekipa igrala dobro.

"Igrale smo dosta dobro, koliko je to bilo dovoljno. Nadam se da ćemo podizati formu iz utakmice u utakmicu. Sada je najbitnije da smo pobedili 3:0 i da sve ide po planu. Češka je jako kvalitetna ekipa, odavno nismo igrali sa njima. Pogledaćemo utakmicu koje su odigrale sa Rumunkama. Verujem da ne bi trebalo da bude problema ako budemo igrale kao danas ili bolje", rekla je ona.

Ne propustite