Odbojkašice igraju u petak protiv Brazila na Gran priju

Autor: Beta Beta
četvrtak 13.07.2017.
15:52
Izvor: Beta

Odbojkašice Srbije igraju u petak ujutro u japanskom Sendaiju protiv Brazila, prvu utakmicu Grupe D, drugog vikenda na Gran priju.

BETA/BETAPHOTO/CEV/Hans Willink/DS
BETA/BETAPHOTO/CEV/Hans Willink/DS

Povezane vesti

Utakmica počinje u 8.40, a to će biti drugi duel Srbije i Brazila u poslednjih šest dana. U sklopu prvog vikenda u Ankari, Srbija je pobedila Brazil sa 3:0.

Srpske odbojkašice su turnir u Ankari završile sa sve tri pobede, dok Brazilke imaju pobedu manje.

Reprezentativka Srbije Tijana Malešević rekla je da očekuje težu utakmicu od one iz Ankare, 8. jula.

"Pre dva dana smo doputovale u Japan i nije bilo dovoljno vremena da se potpuno aklimatizujemo, ali smo koliko-toliko uspele. Obavile smo dva treninga i polako ulazimo u ritam.

Dobro poznajemo Brazil, igrali smo protiv njih na prvom turniru i rezultatski smo ih relativno lako pobedili. Naredna utakmica će biti teža, one će imati motiv više, posle načina kojim smo ih pobedili.

Znamo šta treba da radimo i ako uradimo sve što smo se dogovorili, odigraćemo dobru i kvalitetnu utakmicu i na pravi način ćemo započeti drugi turnir"
, rekla je Malešević preneo je OSS.

Odbojkašice Srbije će u drugom kolu igrati protiv domaćina turnira Japana, u subotu od 7.10, dok će u trećem kolu, u nedelju od 9.10 igrati protiv Tajlanda.

Završni turnir održaće se od 2. do 6. avgusta u Nandjingu, u Kini. Osim domaćina, na turniru će učestvovati pet najuspešnijih ekipa sa jedinstvene tabele posle odigrana tri vikenda u Gran priju.

Ne propustite