Odbojkaši ruše redom, sad čekamo Noleta!

Autor: Darko Mitrović
subota 06.09.2014.
18:15
Izvor: Sportske.net

Naši najbolji odbojkaši nisu dozvolili nikakvo iznenađenje u današnjem meču protiv Venecuele na Svetskom prvenstvu, nastavivši tako seriju pobeda u Grupi A. Nadajmo se da će nam stići dobre vesti i iz Njujorka, gde naš najbolji teniser Novak Đoković vodi

Beta/AP Photo/Czarek Sokolowski
Beta/AP Photo/Czarek Sokolowski

Povezane vesti

U utakmici četvrtog kola Grupe A na Svetskom prvenstvu u Poljskoj, muška odbojkaška reprezentacija Srbije lako je izašla na kraj sa Venecuelom, ostvarivši treći uzastopni trijumf na ovom takmičenju.

Izabranici Igora Kolakovića su bili boji rival čitavim tokom meča, pa je konačnih 3:0, po setovima 25:20, 25:17, 25:22, logična posledica onoga što smo gledali u ovom susretu.

Venecuela nije nijednom ozviljnije ugrozila vođstvo našeg tima, jedino se u drugom setu držala negde do drugog tehničkog tajm-auta, ali je onda usledila serija našeg tima i sve je došlo na svoje mesto.

Najvažnije je što selekcija Srbije nije potrošila prevciše energije u ovom meču, s obzirom da prvenstvo dugo traje i da će im trebati dosta snage u drugoj fazi takmičenja.

Do kraja prve, ostaje nam još meč sa Kamerunom, koji večeras igra sa domaćom Poljskom, dok je ranije danas Argentina sa 3-0 savladala Australiju.


Ne propustite