Novi Pazar sklopio tim za napad na titulu

Autor: Beta Beta
četvrtak 21.09.2017.
18:31
Izvor: Beta

Odbojkaški klub Novi Pazar predstavio je danas primača servisa Marka Vukašinovića, koji će u tom superligašu provesti narednih godinu dana.

fivb.com
fivb.com

Povezane vesti

Reprezentativac Crne Gore ima 24 godine, visok je 195 centimetara, a prošle sezone nastupao je za švajcarski Nafels. Prethodno je nosio dres grčke Orestijade i Budućnosti iz Podgorice.

"Do pre nekoliko dana razmišljao sam isključivo o inostranstvu, ali preokret je usledio posle poziva Pazaraca da dodjem i odradim nekoliko treninga. Promenio sam planove i čast mi je da sam se pridružio ekipi, koja ima velike ambicije, vrhunske igrače i trenera", rekao je Vukašinović.

"Imamo kvalitetne pojedince i ekipu koja je, verujem, spremna za trofeje. Odlično je što je uprava sačuvala okosnicu. Izuzetno smo mlad tim, ali nadam se da ćemo se izboriti s pritiskom", naveo je Vukašinović.

Pazar je ranije angažovao tehničara Andriju Vilimanovića iz Ribnice, organizatora igre Nemanju Sretenovića i srednjeg blokera Aleksu Polomca iz Partizana, kao i doskorašnjeg primača servisa Budvanske rivijere Sameda Pruševića.

S druge strane, u rumunski CSS 2 iz Baja Mare otišli su primač Srećko Ristić i tehničar Luka Šormaz, srednji bloker Dušan Lopar karijeru je nastavio u francuskom Oranž Voleju, dok je drugi tehničar Aldin Oković pojačao Spartak iz Ljiga.

"Sklopili smo ekipu, koja je po našem mišljenju veoma dobra. Ambicije su velike, želimo u završnica Kupa Srbije i da se borimo za titulu prvaka države. Mislim da će liga biti jača i da ćemo biti ravnopravni sa Vojvodinom i Crvenom zvezdom, ali tu su i Mladi radnik, kragujevački Radnički, Niš i ostali", ocenio je menadžer kluba Berat Kurtanović.

Novopazarci će ovog vikenda nastupiti na turniru u Brčkom, gde će igrati još zagrebačka Mladost, Salonit Anhovo iz Slovenije i domaća Mladost.

"Ovaj turnir će nam izuzetno dobro doći, jer vrlo brzo ćemo igrati Superkup sa Vojvodinom, a sredinom oktobra kreće i domaće prvenstvo", kazao je Kurtanović.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 21.09.2017
18:57

Нек ми ове године упаднемо у прве четири екипе, након година у којима смо се борили за опстанак! Знам да су Воша, Звезда и Пазар прилично испред нас, али можемо бити бар одмах иза њих!