Novi Pazar i Zvezda u polufinalu plej-ofa

Autor: Beta Beta
ponedeljak 20.03.2017.
21:27
Izvor: Beta

Odbojkaši Novog Pazara i Crvene zvezde sastaće se u polufinalu plej-ofa domaćeg šampionata pošto su uspešno obavili posao u četvrtfinalnim okršajima.

fivb.com
fivb.com

Povezane vesti

Odbojkaši Novog Pazara savladali su večeras u Nišu istoimenog domaćina sa 3:0 (25:23, 25:19, 25:20) u setovima, u revanšu četvrtfinala plej-ofa, pa su sa dve pobede izborili plasman u polufinale.

Posle 69 minuta igre, najefikasniji u redovima Pazaraca bio je Irfan Hamzagić sa 12 poena, a pratili su ga Marko Radosavljević i Srećko Ristić sa po devet, te Marko Božović sa sedam poena.

Predrag Pržić bio je najbolji poenter kod Nišlija sa 11 uspešnih akcija, Danilo Pavlović dodao je devet, a Milan Stojković sedam poena za poraženi tim.

Novi Pazar, koji je u prvom meču na svom terenu slavio sa 3:1, boriće se za finale sa Crvenom zvezdom.

Beogradski crveno-beli večeras su u Kragujevcu bili bolji od Radničkog rezultatom 3:0 (25:11, 25:19, 25:15) i sa dve pobede izborili su mesto među četiri najbolja superligaška sastava.

Ranije se u polufinale plej-ofa plasirala novosadska Vojvodina, čije će protivnik biti poznat posle "majstorice" koju će 23. marta u Kraljevu odigrati Ribnica i Jedinstvo iz Stare Pazove. 

Ne propustite