Novi Pazar dolazi na "Čair" po pobedu

Autor: Beta Beta
subota 31.10.2015.
13:00
Izvor: Beta

Odbojkaši Novog Pazara veruju da će u drugom kolu domaćeg šampionata uspeti da prikažu dobru igru i savladaju niški Radnički u hali "Čair".

fivb.com
fivb.com

Povezane vesti

Kapiten odbojkaša Novog Pazara Hamza Zatrić rekao je da će rezultat utakmice u Nišu, protiv istoimenog domaćina u drugom kolu Superlige zavisiti od igre njegove ekipe.

"Sastali smo se dva puta u pripremnom periodu, znamo šta treba da radimo i od koga nam preti najveća opasnost. Domaći tim će biti rasterećen, pružiće maksimum, ali siguran sam da smo favoriti i da krajnji ishod zavisiti samo od nas", rekao je Zatrić Radiju sto plus.

Novopazarci su u prvom kolu ligaškog takmičenja pobedili na svom terenu Ribnicu sa 3:0, a Niš je slavio u Inđiji rezultatom 3:2.

"Startovali smo na najbolji način, ubedljivim trijumfom nad Kraljevčanima, dok su oni preokrenuli u Inđiji, posle 0:2. Takve pobede dižu samopouzdanje i motiv, a Nišlije će želeti i da se pokažu u što boljem svetlu u debitantskoj sezoni među elitom", ocenio je Zatrić.

On je istakao da u igri Novog Pazara ima dosta prostora za napredak.

"Imali smo dobru predsezonu, odigrali veliki broj prijateljskih mečeva. Možemo još da napredujemo, treba očekivati da iz kola u kolo budemo bolji i podižemo formu", kazao je Zatrić.

Utakmica izmađu odbojkaša Niša i Novog Pazara igraće se u subotu od 17.00 u Hali "Čair".

Ne propustite