Nova drama, Brazilci se revanširali Srbiji!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.06.2015.
22:59
Izvor: Sportske.net

Još jednu dramatičnu borbu vodili su odbojkaši Srbije i Brazila, ovog puta u beogradskom ''Pioniru''. Za razliku od prethodnog susreta, Brazilci su večeras slavili u pet setova.

BETAPHOTO/FIVB/DS
BETAPHOTO/FIVB/DS

Povezane vesti

U drugoj utakmici trećeg vikenda Svetske lige, reprezentacija Brazila savladala je večeras u ''Pioniru'' domaću selekciju Srbije rezultatom 3-2, po setovima 25-23, 20-25, 25-21, 22-25 i 15-13.

Brazilci su nam se na taj način revanširali za poraz u Novom Sadu pre dve večeri, kada su Grbićevi ''Orlovi'' uspeli da od 0-2 u setovima stignu do pobede od 3-2.

I večeras su naši reprezentativci morali da jure rezultat. Brazilci su dobili prvi set u neizvesnom finišu sa 25-23, ali je onda usledio odgovor ''Orlova' u drugom.

Gosti dobijaju zatim treći set, stižu do vođstva od 2-1, ali Grbićevi momci se nisu predavali. Usledio je još jedan njihov odgovor, dobijen četvrti set sa 25-22 i ponovo smo ušli u dramatičan finiš.

Naši su se držali su 11-11, ali onda Brazilci prave ''mini-brejk'', stiču dva poena prednosti, koja su ubrzo i presudila.

Danas je u našoj grupi Italija ubedljivo savladala Australiju rezultatom 3-0 i tako se istom merom revanširala ''Kengurima'' za prethodni, iznenađujući poraz.

Tabela Grupe A, posle šest odigranih mečeva, sada izgleda ovako: Brazil 14, Italija 11, Srbija 8 i Australija 3 boda.

Narednog vikenda Srbija dočekuje selekciju Australije, a Brazilci gostuju ''Azurima''.

Ne propustite