Majstorović: "Moramo da damo 100 odsto protiv Poljaka"

Autor: Beta Beta
sreda 13.07.2016.
16:51
Izvor: Beta

Odbojkaški reprezentativac Srbije Neven Majstorović rekao je da će njegova ekipa morati da pruži 100 odsto svojih mogućnosti ukoliko želi da pobedi Poljsku na startu završnog turnira Svetske lige.

fivb.org
fivb.org

Povezane vesti

Završni turnir Svetske lige održava se u Krakovu, počinje danas i trajaće do 17. jula u Krakovu.

"Neće biti ni izbliza kao u prethodne dve utakmice protiv Poljske, pošto je jedna bila prijateljska, a u drugoj su igrali u izmenjenom sastavu. Sada je 'fajnal siks', igra se kod njih i sigurno ćemo moramo da damo 100 odsto da bismo ih pobedili. Nama je najvažnije da igramo na nivou sa prva dva turnira, u Rusiji i kod nas", rekao je Majstorović.

Odbojkaši Srbije su u Grupi K sa Poljskom i Francuskom. U Grupi J su Brazil, SAD i Italija.

"Na ovaj turnir niko nije došao samo da bi učestvovao. Ovo je najboljih šest ekipa. Verujem da su svima Olimpijske igre u podsvesti, ali sigurno nisu došli samo da učestvuju. Verujem da će dati maksimum da naprave što bolji plasman", rekao je srednji bloker Srbije Marko Podraščanin.

Podraščanin je naveo da je njegova ekipa spremna i da svi jedva čekaju da utakmica počne.
 
"Nadam se da će se ponoviti istorija ranijih turnira, s obzirom da smo mi do sada uvek najbolje igrali na tim najvažnijim utakmicama i na završnicama i vraćali smo se kući sa medaljom", rekao je Podraščanin.

Prvi protivnik izabranika Nikole Grbiće je Poljska, a taj meč je na programu sutra od 20.30.

Ne propustite