Maja Ognjenović: "Ne možemo da budemo zadovoljni"

Autor: Beta Beta
subota 18.07.2015.
23:23
Izvor: Beta

Reakcije nakon poraza od Nemačke naših odbojkašica i selektora Terzića, stekao se utisak da nema razloga za zadovoljstvo.

BETA/BETAPHOTO/FIVB/DS
BETA/BETAPHOTO/FIVB/DS

Povezane vesti

Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Maja Ognjenović kazala je da ekipa ne može da bude zadovoljna porazom od Nemačke, ali je kazala da će ekipa biti bolja u nastavku sezone.

"Ne možemo da budemo zadovoljni onim što smo prikazali jer to nije naša igra. Nismo bili na nivou na kome smo planirali da budemo. Ali, nemamo preterano za čime da žalimo. Ovaj Gran pri smo iskoristili da bi sve devojke dobile priliku da igraju", rekla je Ognjenovićeva posle utakmice.

Srbija je osvojila prvi set, a na kraju je poražena sa 3:1.

"Gran pri nam nije bio nekako na listi prioriteta, odnosno jeste, ali posle Svetskog kupa i Evropskog prvenstva. Sada ćemo se maksimalno koncentrisati na ta dva takmičenja. Nismo toliko loše danas igrale, mi smo ekipa koja zaslužuje da igra finale. Nadam se da ćemo svoje pravo lice tek pokazati"
, rekla je kapitenka reprezentacije.

Selektor Zoran Terzić kazao je da je Srbija odigrala "malo čudnu" utakmicu, kao i da je bio primoran da izvede kombinovani sastav.

"Malo čudna utakmica, u smislu da smo igrali u izmešanoj postavi, da maltene nije bilo nijedne starije igračice. Neke sitne povrede i umor mogu da dovedu do gorih stvari. Nismo hteli ništa da rizikujemo i odigrali smo sa ovom postavom celu utakmicu", rekao je Terzić.

Libero Suzana Ćebić kazala je da ekipi sada ostaje da se koncentriše na Svetski kup.

"Nažalost, nismo uspeli da se plasiramo na završni turnir. Imali smo šansu, dobro smo počeli, a posle je došao pad koncentracije. Bilo je i dobrih i loših stvari, ali u svakom slučaju ostaje nam da se okrenemo Svetskom kupu i dođemo do najbolje forme jer je to jako važno takmičenje, zato što je kvalifikaciono za Olimpijske igre", rekla je Ćebićeva.

Ne propustite