Kostić: "Srećan sam i ponosan zbog debija za reprezentaciju"

Autor: Beta Beta
nedelja 21.06.2015.
00:50
Izvor: Beta

Debi u reprezentaciji Srbije zabeležio je Ivan Kostić, evo kakvi su bili njegovi utisci sa meča.

worldleague.2015.fivb.com
worldleague.2015.fivb.com

Povezane vesti

Srpski odbojkaš Ivan Kostić rekao je večeras je ponosan što je debitovao u dresu reprezentacije Srbije i dodao da je ostvarena veoma bitna pobeda protiv Australije u Svetskoj ligi.

"Zahvaljujem selektoru na poverenju i svojim saigračima, pošto, kao organizatoru igre, stvarno je bilo potrebno da mi svi daju malo podršku. Sjajna prva utakmica, kakvu sam samo mogao da poželim. Izuzetno sam srećan i ponosan. Ne znam kako sam igrao, još sam pod utiscima...", rekao je Kostić novinarima posle meča u Hali "Pionir".

Srbija je večeras pred oko 4.000 gledalaca u Hali "Pionir" pobedila Australiju sa 3:0, po setovima 25:23, 25:20, 25:20, u drugoj utakmici četvrtog vikenda Prve divizije Grupe A Svetske lige.

"Najbitnija je pobeda. Odigrali mnogo bolje nego u prvoj utakmici. Malo smo se mučili u prvom setu, međutim, u nastavku smo poveli od samog starta i došli do vrlo bitne pobede", rekao je kapiten reprezentacije Dragan Stanković.

Srbija će narednog vikenda dočekati Italiju, a Stanković je ocenio da će ti mečevi odlučiti ko će sa druge pozicije na fajnal-siks u Rio de Žaneiru.

"Ti mečevi će najverovatnije biti sama borba za drugu poziciju. Daćemo sve od sebe, znamo o kakvom protivniku se radi... Očekujem dve teške utakmice, ali i pored toga verujem da ćemo uz podršku navijača zabeležiti dve pobede", rekao je Stanković.

Srbija posle osam odigranih utakmica zauzima drugo mesto u Grupi A sa 14 bodova, jednim manje od Brazila, a jednim više od Italije, ekipa koje će se sutra sastati u drugoj utakmici četvrtog vikenda Svetske lige. Australija je poslednja sa samo tri boda.

Ne propustite