Kolaković zadovoljan posle pobede

Autor: Beta Beta
subota 05.07.2014.
09:06
Izvor: Beta

Srbija je večeras maksimalnim rezultatom savladala SAD, selektor Kolaković je istakao zadovoljstvo pobedom, ali i upozorio da nema vremena za slavlje.

fivb.org
fivb.org

Povezane vesti

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je večeras posle pobede nad SAD da njegova ekipa nema vremena za slavlje i da mora da se okrene narednom meču.

"Prekosutra nas čeka novi duel u kom moramo da pobedimo i da odigramo koncentrisano od samog početka kako bismo otišli u Firencu. Večeras smo odigrali jako dobro i veoma je bitno što smo maksimalnim rezultatom zabeležili pobedu", rekao je Kolaković posle utakmice.

Srbija je večeras u Novom Sadu u pobedila SAD s 3:0 u setovima i tako zadržala šansu za plasman na završni turnir Svetske lige u Firenci.

"Svi se u ekipi nadamo da ćemo u narednom meču odigrati dobro, maksimalno angažovano i da ćemo ostvariti toliko željenu pobedu", rekao je Kolaković.

Selektor Srbije i primač Uroš Kovačević ocenili su da je podrška navijača u Hali Spens bila "izvanredna" i pozvali publiku da pruži podršku i na meču u Beogradu.

"Publika je bila izvanredna - bili su nam prava podrška, naš sedmi igrač. Nadam se da će i u Beogradu biti tako. Pozivam sve ljubitelje odbojke da dodju u nedelju u Pionir", rekao je Kovačević.

Srbija i SAD drugi meč šestog vikenda Grupe B Svetske lige odigraće u nedelju u Beogradu u Hali Pionir od 20.00, a pobednik tog duela plasiraće se na fajnal-siks u Firenci.

Ne propustite