Kolaković: ''Moglo je bolje, ali sam zadovoljan''

Autor: Beta Beta
nedelja 07.09.2014.
00:50
Izvor: Beta

Selektor naših odbojkaša Igor Kolaković zadovoljan je sigurnošću kojom je njegov tim savladao Venecuelu u četvrtom kolu Grupe A na Svetskom prvenstvu u Poljskoj.

ossrb.org
ossrb.org

Povezane vesti

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe u današnjoj pobedi nad Venecuelom, kao i da želi da tim pobedom završi prvu fazu takmičenja na Svetskom prvenstvu.

"Kontrolisali smo prijam servisa i napad, iako smo u drugom setu napravili četiri greške, što je za nas jako mnogo. Mislim da smo bili strpljivi i sačekali greške protivnika. Igrači koji su se možda prvi put pojavili na ovom šampionatu su bili jako dobri. Moglo je bolje, ali sam zadovoljan", rekao je Kolaković.

Srbija je u Vroclavu pobedila Venecuelu sa 3:0 i plasirala se u drugu fazu takmičenja, koje će se igrati u Lođu, a prvi deo takmičenja završiće sutrašnjom utakmicom protiv Kameruna.

"Ekipa Kameruna je nivo Venecuele i šansu da igraju će dobiti još neki igrači. Treba nam pobeda bez obzira što ti bodovi neće biti važni u krajnjem ishodu, treba da svi igrači budu u ritmu za ono što nas čeka u Lodju, a čeka nas itekako težak posao", rekao je Kolaković.

Libero Nikola Rosić bio je zadovoljan što je Srbija odigrala "miran meč".

"Možda nije tako izgledalo, ali sam zadovoljan jer smo napokon imali jedan miran meč. Vodili smo od početka do kraja i zasluženo pobedili. Venecuela je igrala koliko je mogla. Pohvala za sve momke", rekao je Rosić.

Ne propustite