Ivović: "Neočekivano lako"

Autor: Beta Beta
nedelja 17.07.2016.
23:49
Izvor: Beta

Odbojkaški reprezentativci Srbije bili su jako srećni i uzbudjeni posle osvajanja prve zlatne medalje u Svetskoj ligi i svi su složni u oceni da je to timski uspeh.

Beta/AP Photo/Czarek Sokolowski
Beta/AP Photo/Czarek Sokolowski

Povezane vesti

Srbija je večeras u Krakovu pobedila Brazil sa 3:0 u finalu završnog turnira. Najviše poena osvojio je Marko Ivović.

"Baš ne znam šta da kažem posle ovoga. Prvo, završili smo vremenski ne znam za koliko. Bilo je neočekivano lako, neočekivano. Još ne znam šta smo uradili, ali stvarno ne znam. Na kraju, da čestitam ekipi, svima i momcima koji su bili s nama i onima koji su ih zamenili, ovo je uspeh svih nas. Ja iskreno ne znam šta da kažem, čestitam ekipi, čestitam svima i hvala svima", rekao je Ivović na terenu odmah posle pobede.

Svoj prvi nastup u Svetskoj ligi imao je i 22-godišnji Dražen Luburić.

"Ovo je stvarno sjajno. Za mene prva Svetska liga i prvo zlato, prvo zlato za Srbiju. Nemam reči. Čestitam momcima na sjajnom zalaganju. Ja mislim da je ovo samo rezultat, da smo mi ovo zaslužili još ranije ovog leta i to je to", rekao je Luburić.

On je danas igrao izuzetno mirno i koncentrisano, iako mu je ovo bilo prvo veliko finale sa nacionalnim timom.

"Najveća zasluga za moju igru pripada podršci ekipe i podršci trenera, koji me podržavao od prvog meča, davao šansu, trpeo. Hvala svima", rekao je Luburić.

Nikola Rosić je osvojio zlato u svom trećem finalu Svetske lige.

"Treća sreća za mene. Ovaj put opet Brazil u finalu. Izgledalo je dosta lako, ali svi znamo ko je Brazil i kako treba da se igra da biste ih pobedili. Svaka čast svima, od prvog do poslednjeg. Idemo da slavimo sad", rekao je Rosić.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
TirijaBlokiratiNeces
Monday, 18.07.2016
10:32

Bravo momci! Ovoga dugo nije bilo.

avatar
Monday, 18.07.2016
08:38

Sve utakmice gledam sem finala, i svuda se nesto mucimo sa Italijanima se lomimo skoro coe mec i tek u zavrsnici ih dobijemo, protiv Francuza isto teskih pet setova, i tako ceo turnir, ugrlavnom vrlo neizvesno i tesko, i ond au finalu vidim tri nual i sad procitam ovo, sta bi Brazilcima da su bili ovak slabi, imaju jaku ekipu oni uvek.

avatar
stevanstevan
Monday, 18.07.2016
10:40

Nisu oni bili slabi, bili su kao i uvek, mozda na malkice nizem novou, mi smo samo fenomenalno popunjavali sve rupe u odbrani, u vecini slucajeva

avatar
Monday, 18.07.2016
13:07

Onda odlicno. Razbiti BRazil je velika stvar.