Horor povreda brazilske odbojkašice, naše reprezentativke u suzama! (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.04.2017.
10:44
Izvor: Sportske.net

Utakmica Lige šampiona za odbojkašice, između Ezačibašija i Fenerbahčea ostala je u senci teške povrede jedne od najboljih odbojkašica sveta, Brazilke Taise Menezeš.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Taisa je, naime, prilikom jednog doskoka, stala na nogu protivničke igračice, Holanđanke Maret Balkestajn-Grotus i tom prilikom je skočni zglob brazilske odbojkašice potpuno dislociran.

Naravno, odmah joj je ukazana pomoć, prevezena je u bolnicu, a u tim trencima većina odbojkašica dva tima bila je u suzama, među njima i naše reprezentativke Maja Ognjenović i Tijana Bošković.

Ipak, do kraja meča smogle su snage da savladaju Fenerbahče sa 3:1 u setovima i izbore plasman na završni turnir Lige šampiona, koji će biti održan 22. i 23. aprila u Trevizu.

"Sve smo u šoku. Ceo tim je tužan zbog onog što se dogoodilo. Posle Taisinog izlaska, igrali smo za nju. Ovaj trijumf je naš poklon za nju, nadamo se da će se vratiti u punu formu što pre", izjavila je kapiten Ezačibašija Neslihan Demir Guler.

U prilogu je taj uznemirujući snimak povrede brazilske odbojkašice.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragojevic Andrija
Wednesday, 05.04.2017
12:24

ajde jadan ovo je ljepota kad vidis de jonga i ostale mesare sto su cinjeli u fudbal tokom karijere... ps brz oporavak brazilki jeste teska povreda ali ipak su zene pa preuvelicale :)