Grbić zadovoljan igrom protiv Bugarske

Autor: Beta Beta
subota 18.06.2016.
20:39
Izvor: Beta

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je da je zadovoljan pobedom, ali, pre svega, igrom svojih igrača u današnjem meču protiv Bugarske.

ossrb.org
ossrb.org

Povezane vesti

"Od samog starta momci su igrali za svaku loptu, bila je borba za svaku loptu, želja je bila velika, koncentracija je bila velika... Zbog toga sam mnogo više zadovoljan nego samim rezultatom. Naravno da nam rezultat prija i da je odličan, medjutim, kad igramo ovako... Krajnji rezultat i ako ne dođe, mislim da bi bolje od ovoga bilo jako teško", rekao je Grbić.

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas Bugarsku sa 3:0 (28:26, 27:25, 25:18) u drugom kolu Grupe C prvog vikenda prve divizije Svetske lige.

Izabranici Nikole Grbića su tako ostvarili drugu pobedu prvog vikedna Svetske lige u Kalininjigradu, nakon jučerašnjeg trijumfa nad Rusijom.

Odbojkaše Srbije sutra od 16.40 očekuje duel protiv Poljske.

"Kao i posle jučerašnje utakmice, i sada moramo biti pameti, moramo biti zreli i pokušati da još jednom krenemo od nule i prikažemo igru kao u poslednja dva dana", naveo je Grbić.

Odbojkaš Srbije Aleksandar Atanasijević naveo je da nije mala stvar u dva dana pobediti dve jake reprezentacije.

"Nijedna reprezentacija nije u idealnoj formi i u ovom trenutku presuđuje želja, koju mi imamo. Ako tako budemo igrali i protiv Poljaka, napravićemo veliki korak ka fajnal-siksu", naveo je Atanasijević.

Ne propustite