Grbić veruje u ''Orlove'': ''Imamo kvalitet da pobedimo Francuze!''

Autor: Beta Beta
utorak 13.10.2015.
21:21
Izvor: Beta

Selektor srpskih odbojkaša Nikola Grbić rekao je da njegova ekipa bila nervozna na početku današnje utakmice sa Estonijom, ali da se "resetovala" posle 0:2 i svojom prepoznatljivom igrom zabeležila pobedu.

BETA/BETAPHOTO/CEV/Fiorenzo Galbiati/DR
BETA/BETAPHOTO/CEV/Fiorenzo Galbiati/DR

Povezane vesti

Srbija se plasirala u četvrtfinale pošto je sa 3:2 savladala Estoniju, iako je gubila 2:0 u setovima.

"Nismo potcenili protivnika, to zvuči jako ružno. Svi smo bili već u mislima na sutrašnjoj utakmici. To je veoma opasno, nismo bili koncentrisani, protivnik je igrao lepršavo i bolje i mi smo postali nervozni jer nam nije išlo, a oni su igrali dobro", rekao je Grbić posle utakmice u Busto Arsiciju.

"Pristup nam je otežao put do pobede, ali smo posle 0:2 sve resetovali i počeli smo da igramo onako kako znamo, bili smo odgovorniji, koncentrisaniji, bili smo tu, prisutni i zbog toga smo uspeli da napravimo rezultat koji smo napravili", kazao je Grbić.

Naredni protivnik Srbije biće Francuska, a Grbić je rekao da misli da njegova ekipa ima kvalitet da prođe dalje.

"Ako se pogleda prikazana igra u dosadašnjem delu turnira, Francuska igra bolje od nas. Ali, optimista sam, mislim da će sutra biti bolje nego danas, u smislu grešaka i pristupa.

Svi će biti maksimalno orni, a sa druge strane neće biti Estonija ili Slovačka, već jedna Francuska. Mislim da moji momci imaju kvalitet da pobede Francusku i prođu dalje"
, rekao je Grbić.

Utakmica između Srbije i Francuske igraće se sutra od 17.30.

Ne propustite