Grbić našao novi angažman, ostaje li Srbija bez selektora?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.12.2016.
11:38
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić pronašao je novi klupski angažman, a ostaje da se vidi da li će njegova selidba u Italiju uticati na nastavak saradnje sa Odbojkaškim savezom.

cev.lu
cev.lu

Povezane vesti

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije mogla bi da ostane bez selektora, pošto je Nikola Grbić u petak prihvatio ponudu koja mu je stigla iz "grada ljubavi".

Italijanska Verona završila je saradnju sa Andreom Đanijem čime su stvoreni svi uslovi da Nikola Grbić preuzme kormilo što je opcija koju je legenda srpske odbojke rado prihvatila.

"Reč je o izuzetno dobro organizovanom klubu, koji je i ove sezone učinio sve da pojača igrački kadar, sa željom da se bori za trofeje. Nažalost, u međuvremenu su eliminisani iz Kupa, a ni u prvenstvu im ne cvetaju ruže. Ipak, za mene je takav tim veliki izazov i rado sam prihvatio mogućnost da ga preuzmem" rekao je Nikola Grbić za "Žurnal".

Nakon ove informacije logično pitanje koje sledi jeste da li Nikola Grbić ostaje na čelu muške odbojkaške reprezentacije Srbije.

"U zavisnosti od obaveza u Veroni, pokušaću da dođem do Beograda, kako bih obavio još jedan razgovor sa Zoranom Gajićem. Obostrana je želja da ostanem na selektorskoj poziciji" poručuje Nikola Grbić.

Nikola Grbić je tokom igračke karijere branio boje devet italijanskih klubova i u odbojkaškim okvirima se na "Čizmi" takođe smatra legendom baš kao što je to slučaj sa Srbijom.

Nadamo se da novi posao u Veroni neće biti prepreka da Nikola Grbić nastavi sa radom u reprezentaciji Srbije pošto je sa njim na čelu nacionalni tim ponovo počeo da beleži sjajne rezultate.

Ne propustite