Grbić motivator: "Za***i sudiju, daj da ih pobedimo!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 17.07.2016.
12:37
Izvor: Sportske.net

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić našao je način da motiviše svoje izabranike tokom meča sa Italijom u momentima kada je sudijski kriterijum pravio ozbiljne probleme "Orlovima".

worldleague.2016.fivb.com
worldleague.2016.fivb.com

Povezane vesti

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije u subotu je odigrala jedan od mečeva za pamćenje u polufinalu Svetske lige, a za protivnika je imala jednog od tradicionalnih rivala.

"Orlovi" su sa 3:2 savladali Italiju i plasirali se u finale koje je na programu večeras, ali se mora priznati da je sudijski kriterijum na pomenutoj utakmici bio jako diskutabilan.

Sudije su u više navrata izabvicale naše reprezentativce iz takta svojim odlukama zbog čega je u jednom trenutku morao da reaguje i selektor Nikola Grbić.

Strateg reprezentacije nije se fokusirao na prigovaranje arbitrima nakon što su Srbiji dodelili kazneni poen već je pozvao tajm-aut i zagremeo.



Srbija je četvrti set izgubila ali je zato u taj-brejku dobila Italijane i izborila se za plasman u finale u kojem će se sastati sa Brazilom.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Sunday, 17.07.2016
16:27

Tako je bre..... kidajte momci, svaka vam cast! Trener je lepo sve rekao u jednoj recenici, idemo do 1. mesta!! Zivela Srbija!

avatar
Catalunya <3
Sunday, 17.07.2016
12:52

Sav se naježih, to je pravi motivacioni govor !!! :D