Grbić: "Biće teško protiv Irana i potpuno drugačije nego u Beogradu"

Autor: Beta Beta
četvrtak 30.06.2016.
23:55
Izvor: Beta

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je da očekuje težak meč sutra protiv Irana u Teheranu, kao i da se da nevolje u putu neće ostaviti traga na ekipi.

cev.lu
cev.lu

Povezane vesti

Srbija je prošle nedelje pobedila Iran u Svetskoj ligi sa 3:1 u Beogradu.

"Sutrašnji meč će biti drugačiji u svakom pogledu. Igraju pred svojim navijačima, koji su bučni i teško je igrati pred njima. To se potvrdilo i prošle godine kad se Iran za malo nije kvalifikovao za završni turnir, jer je sve u početku igrao u gostima, a posle sve kod kuće", rekao je Grbić po dolasku u Teheran.

Srbija je u ponedeljak uveče trebalo da leti u Iran, ali je let otkazan zbog nevremena. Odbojkaši su dan posle sleteli na istanbulski aerodrom sat vremena posle terorističkog napada i proveli su tri i po sata u avionu, da bi u zoru tek došli u hotel. Ekipa je u Teheran uspela da otputuje tek u sredu uveče, posle leta koji je kasnio.

"Imali smo velikih problema poslednja četiri dana, nažalost. U poslednjih pet dana smo praktično imali samo jedan trening i dve skoro neprospavane noći. Nadam se da to neće ostaviti traga na našu igru sutra. Cilj nam je uvek isti, da pružimo svoju najbolju partiju i da izvučemo maksimum iz zadate situacije", rekao je Grbić.

"Ista meta, isto odstojanje: od prve lopte, radimo agresivno na svaku loptu", dodao je on.

Utakmica Iran - Srbija igra se sutra od 18.30.

Ne propustite