GP: Srbija u polufinalu protiv Brazila

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 04.08.2017.
16:39
Izvor: Sportske.net

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije sastaće se sa selekcijom Brazila u polufinalu završnog turnira ovogodišnjeg Gran prija.

Beta/FIVB/Ds
Beta/FIVB/Ds

Povezane vesti

Nakon što su savladale Italiju i zauzele prvo mesto u Grupi K, srpske odbojkašice saznale su i ime rivala protiv kog će igrati u polufinalu završnog turnira Gran prija u Nanđingu.

Protvnik reprezentacije Srbije biće selekcija Brazila pošto je Kina savladala Holandiju i tako doprinela da se Brazilke presele na drugo mesto u grupi J.

"O Brazilu ne treba trošiti reči, to je aktuelni osvajač Gran prija i reprezentacija koja svake godine beleži velike uspehe. Nastupaju u nešto izmenjenom sasavu u odnosu na OI ali sa igračicama koje su poznate i koje već dugo igraju. Uglavnom su bile na užem ili širem spisku reprezentacije. Treba očekivati veoma tešku utakmicu i na osnovu onoga što smo igrali sa njima u regularnom delu Gran prija", kazao je selektor Terzić.

Srbija je protiv Brazila u regularnom delu upisala trijumf bez izgubljenog seta ali i istu vrstu poraza.

"Naše dve ekipe su tu negde po kvalitetu i zato očekujem tešku utakmicu ali se nadam da ćemo imati snage i koncentracije da odigramo dobro. Bez obzira na kvalitet Brazila, ako budemo igrali koncentrisano, ako budemo poštovali stvari na terenu mislim da imamo kvalitetniju ekipu i da možemo da dobijemo Brazil", dodao je Terzić.

Polufinale završnog turnira Gran prija u Nanđingu u kojem se sastaju Srbija i Brazil na programu je u subotu od 9 časova po srednjeervopskom vremenu.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nicklas Bendtner
Friday, 04.08.2017
16:50

Ako budu igrale na nivou svog kvaliteta ovaj sastav Brazila im ne moze isparirati i to je jasno.