Evropa uči da igra odbojku u Ivanjici

Autor: Beta Beta
utorak 04.04.2017.
16:56
Izvor: Beta

Odbojkaški kamp "Play Volley", čiji su organizatori reprezentativci Srbije Aleksandar Atanasijević i Nikola Rosić, održaće se na leto drugu godinu za redom u Ivanjici, a za učešće na njemu vlada veliko interesovanje širom Evrope.

BETA/BETAPHOTO/CEV/ FILIPPO RUBIN/DS
BETA/BETAPHOTO/CEV/ FILIPPO RUBIN/DS

Povezane vesti

"Priča koju smo Nikola i ja pokrenuli 2016. godine, onako iz srca, u nameri da prenesemo znanje i iskustvo mladjim odbojkašicama i odbojkašima, iskreno ću reći, prerasla je naša očekivanja. Veoma pozitivni utisci svih polaznika od prošlog leta brzo su se raširili, pa je za 2017. veliko interesovanje ne samo iz Srbije, već iz cele Evrope, s obzirom na to da smo i prve godine imali mnogo dece iz drugih zemalja", rekao je Atanasijević.

Atanasijević je naveo da je velika stvar za Ivanjicu i srpsku odbojku to što je italijanska Perudja taj kamp proglasila zvaničnim za svoje mladje kategorije.

"Ako bih morao da uporedim, to bi bilo kao kad bi Real Madrid, Barselona, Čelsi ili Mančester junajted neki fudbalski kamp u Srbiji uzeli za svoj zvanični", kazao je Atanasijević.

Rosić je rekao da će polaznici imati vrhunske uslove za trening.

"Naši polaznici će imati vrhunske uslove za trening, ali se mnogo pažnje posvećuje i aktivnostima van terena za koje Atanasijević i ja iz ličnog iskustva najbolje znamo da su podjednako bitne. Ceo tim stručnjaka brinuće se o pripremi za treninge, oporavku, pravilnoj ishrani, a ono što je prošle godine obeležilo kamp je sjajno druženje, i sigurni smo da će to postati zaštitni znak 'Play Volley' kampa", rekao je Rosić.

Odbojkaški kamp u Ivanjici ovog leta će se održati od 13. jula do 3. avgusta.

Ne propustite