EP - Kakvo veče, Srbija razbila Poljsku!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 24.08.2017.
22:27
Izvor: Sportske.net

Pred 70 hiljada gledalaca reprezentacija Srbije je na otvaranju Evropskog prvenstva u odbojci savladala domaćina Poljsku sa ubedljivih 3:0!

Odbojkaski savez Srbije
Odbojkaski savez Srbije

Povezane vesti

Fantastično izdanje reprezentacije Srbije na otvaranju Evropskog prvenstva u Poljskoj, savladan je domaćin sa ubedljivih 3:0 (25:22, 25:22 i 25:20).

Izabranici Nikole Grbića su danas bili fenomenalni, uspeli su da savladaju domaćina pred oko 70 hiljada ljudi na stadionu u Varšavi.

Nemanja Petrić je danas bio najbolji, postigao je 15 poena, a Dražen Luburić je bio takđe zapažen sa 13.

U drugom kolu Grupe A, u subotu od 17.30 odbojkaši Srbije igraće protiv Estonije, dok će dva dana kasnije u isto vreme igrati protiv Finske.

"Momci su odigrali fantastično a to sam predosećao, ne rezultat već igru, kada sam ih video u svlačionici. Bili su maksimalno koncentrisani i konsultovali se šta treba da rade. Pre nego što je počelo, oni su bili u meču, što je jako važno. Ova utakmica je bila jako važna, više u moralnom nego u rezultatskom smislu. Ima još mnogo da se igra, napravili smo odličan prvi korak. Moramo da nastavimo u ovakvom ritmu i da se koncentrišemo na narednog protivnika
", rekao je selektor Srbije Nikola Grbić za RTS.

On je dodao da je zadovoljan mirnoćom svoje ekipe i da je važno da je ekipa koncentrisana na ono šta treba da radi na terenu, a ne da se obazire na publiku, hladnoću, svetlo, sudiju ili protivnika.

Prvoplasirane reprezentacije iz sve četiri grupe će se direktno plasirati u četvrtfinale, dok će drugoplasirane i trećeplasirane selekcije igrati u osmini finala.

Utakmice osmine finala i četvrtfinala igraće se u Krakovu i Katovicama, a polufinalni mečevi, kao i meč za treće mesto i finale u Tauron areni u Krakovu.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Archie
Friday, 25.08.2017
00:18

Svaka čast momci! Barem jedna lepa vest večeras. Inače od ovih momaka čak osmorica su započela karijeru u Vojvodini!

avatar
Paulo
Thursday, 24.08.2017
23:30

Lepo vece za Srpski sport nema sta idemo momci do medalje ako Bog da i do zlatne.

avatar
CELAVI DRVOSECA
Thursday, 24.08.2017
22:43

Bravo, Lubura!

avatar
NS 1 0 8
Thursday, 24.08.2017
22:30

Самлели смо их