Drama na letu za Odesu - "Ajkulice" preživele horor zbog magle!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.02.2017.
20:14
Izvor: Sportske.net

Pravu dramu preživele su odbojkašice Vizure na letu od Istanbula do Odese, a čitava priča okončana je povratkom u Beograd.

Beta/AP Photo/Patrick Semansky, File
Beta/AP Photo/Patrick Semansky, File

Povezane vesti

Ekspedicija odbojkaškog kluba Vizura vratila se za Beograd nakon bezuspešnog pokušaja da se stigne na prvi meč osmine finala Kupa CEV sa Himkijem iz Južnog.

Nakon dolaska u Istanbula ekspedicija beogradskog kluba saznala je da je let za Odesu otkazan zbog magle, pa je danas usledio pokušaj da se sleti u grad na severnoj obali Crnog mora.

Letilica je zbog magle kružila čitavih pola sata iznad Odese, a zbog snažnih turbulencija odbojkašice Vizure počele su da strahuju za živote. Nedugo zatim kapten je odlučio da avion vrati u Istanbul, a predsednik Vizure da ekipa produži nazad za Beograd.

"Nije bilo garancije da će drugi let biti uspešniji. Nisam hteo da preuzmem rizik, već sam odlučio da se vrate kući" rekao je Zoran Radojičić za "Večernje Novosti".

Utakmica očito neće moći da bude odigrana, a odluku o tome šta će se dalje događati doneće CEV. Revanš je zakazan za 23. februar u Beogradu.

Ne propustite