Dobro se završilo - Uroš Kovačević bežao sa terena zbog zemljotresa

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.08.2016.
15:48
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

U razgovoru za "Žurnal" Uroš Kovačević je govorio kako je morao da beži sa terena zbog zemljotresa i da je sve bilo veoma neprijatno.

BETA/BETAPHOTO/FIVB/DS
BETA/BETAPHOTO/FIVB/DS

Povezane vesti

Neprijatne scene u Mijanmaru, gde je svoj meč igrao Uroš Kovačević.

On je igrao utakmicu drugog kola klupskog prvenstva Azije, a ovaj meč između Al Arabija i Al Džazire je prekinut u drugom setu zbog zemljotresa.

"Bilo je baš čupavo. U prvom trenutku nisam shvatio o čemu se radi, gledali smo ka plafonu, gde su sijalice udarale jedna o drugu. Mnogi igrači i službena lica već su istrčali iz dvorane, kad sam i ja krenuo da bežim ka izlazu. Na sreću, nije se ništa srušilo, temelji dvorane izdržali su zaista jak udar. Mi smo se brzo vratili na teren, sve se smirilo i nastavili smo meč, koji je, čini mi se trajao kraće od zemljotresa", rekao je Kovačević za Žurnal.

"Meni je očigledno bilo suđeno da ga negde preživim. Da li u Mijanmaru, ili Italiji, svejedno. Čuo sam se i sa Atanasijević i Podraščaninom i ostalim momcima koji igraju u Italiji i poslao sam im snimak sa naše utakmice, u momentu kad je počeo zemljotres. Svi smo se smejali na kraju, kad gledate kako igrači beže sa terena, ali verujte, u momentu kad se sve događalo, nije mi bilo do smeha", istakao je on.

Inače, na ovom turniru za Šangaj nastupa i njegov rođeni brat, Nikola Kovačević, a u susretu gde su njih dvojica odmerili snage, Al Arabi je slavio sa 3:1.

Ne propustite