Da li su odbojkašice sledeće na balkonu?

Autor: Beta Beta
utorak 16.09.2014.
07:21
Izvor: Beta

Na Svetskom prvenstvu u Italiji, od 23. septembra do 12. oktobra, odbojkašice Srbije će igrati u Grupi B u Trstu sa Brazilom, Turskom, Kanadom, Kamerunom i Bugarskom. Nadajmo se da ćemo i njih, poput košarkaša, svečano dočekati po završetku takmičenja.

BETAPHOTO/ODBOJKASKI SAVEZ SRBIJE/DS
BETAPHOTO/ODBOJKASKI SAVEZ SRBIJE/DS

Povezane vesti

Odbojkašice Srbije će u sredu otputovati u Maribor, gde će igrati pripremne utakmice sa Hrvatskom i Dominikanskom Republikom.

Reprezentativka Srbije Maja Ognjenović
rekla je da se nada medalji.

"Svi nestrpljivo iščekujemo polazak, pa makar i na prijateljske utakmice. Naša forma se polako penje, biće na vrhuncu kada je to najpotrebnije. Zdrave smo, čekamo spisak da znamo kojih 14 igračica putuje na turnir", rekla je ona.

"Nikada nisam volela da prognoziram, ali očekivanja svakog sportiste su najviša i svi sanjaju medalju na Svetskom prvenstvu. Mi smo našu osvojile pre osam godina, pa mislim da je sada idealno vreme da osvojimo i drugu, tome se nadam", dodala je Ognjenović.

Libero reprezentacije Srbije Suzana Ćebić rekla je da očekuje da će njena ekipa popraviti igru u odnosu na nastupe u Gran priju i da ne treba obećavati medalju.

"Nestrpljive smo da počne Svetsko prvenstvo, celo leto se spremamo za ovo takmičenje. Nadam se da ćemo popraviti igru u odnosnu na partije koje smo pružale na Gran priju, a ako igramo na našem nivou sigurno je da su nam dometi veliki. Ne bi trebalo obećavati medalje i visoke plasmane, idemo od utakmice do utakmice, sa ciljem da podižemo formu", rekla je Ćebić.

Ne propustite