Bravo devojke! Ubedljivo do medalje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.10.2015.
15:21
Izvor: Sportske.net

Jučerašnji poraz u polufinalu EP od Rusije nije ostavio traga na našim najboljim odbojkašicama. Danas u borbi za treće mesto Srpkinje su lako i ubedljivo savladale Tursku!

BETA/BETAPHOTO/CEV/EV
BETA/BETAPHOTO/CEV/EV

Povezane vesti

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije vraća se sa bronzanom medaljom sa Evropskog prvenstva u Holandiji i Belgiji!

Izabranice Zorana Terzića danas su u borbi za treće mesto savladale selekciju Turske rezultatom 3-0, po setovima 25-19, 25-17 i 25-18.

Nikakve neizvesnosti nije bilo u današnjoj utakmici, naše odbojkašice su konstantno bile u vođstvu, u sva tri seta, ne dozvoljavajući rivalkama ni da pomisle na eventualni preokret.

Samo tokom trećeg seta Turkinje su uspele sa smanje na 16-15, ali je naš tim odmah pojačao ritam, vezao pet uzastopnih poena i zatim rutinski priveo posao kraju.

U finalu će se od 17 časova za zlato boriti selekcije Holandije i Rusije, a posle svega što su naše odbojkašice pokazale na ovom Evropskom prvenstvu, zaista je velika šteta što ih nećemo gledati u finalu.

U svakom slučaju, Srpkinje su ovog leta i jeseni ostvarile izvanredan uspeh, najpre su izborile plasman na Olimpijske igre, a onda, bez mnogo odmora nastupile i na Evropskom prvenstvu i osvojile bronzanu medalju!

Svaka vam čast, devojke! Osvetlale ste obraz Srbije!

Ne propustite