Božović: ''Polufinale sa Zvezdom bez favorita''

Autor: Beta Beta
utorak 21.03.2017.
14:41
Izvor: Beta

Odbojkaš Novog Pazara Marko Božović rekao je danas da su u tom superligašu uoči četvrtfinala plej-ofa protiv Niša bili svesni nepovoljne tradicije i činjenice da se radi o najtežem rivalu iz donjeg dela tabele, ali da su strpljivom i koncentrisanom igrom

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Novi Pazar će u polufinalnoj seriji na tri pobede odmeriti snage sa Crvenom zvezdom, koja je u četvrtfinalu eliminisala Radnički iz Kragujevca sa 2:0.

"Pogotovo je bio težak prvi meč na našem terenu, trebalo se vratiti na zemlju posle osvojenog Kupa Srbije i dati sve od sebe. Mnogi od nas nisu bili svesni da imamo utakmicu, euforija je i dalje vladala. Prvi set smo izgubili, ali su posle stvari došle na svoje mesto. Pokazali smo šta znamo i drago mi je da smo sa 2:0 prošli dalje", rekao je Božović.

"Biće izuzetno teško. Šanse su nam podjednake, iako ove sezone protiv crveno-belih vodimo sa 2:1. U seriji na tri pobede poraz na domaćem terenu ne mora ništa da znači, kao ni dva trijumfa. Potrebni su strpljenje i hladna glava, a onda će sve doći na svoje", naveo je Božović.

U drugom polufinalu doigravanja sastaće se novosadska Vojvodina i pobednik "majstorice" između Ribnice i Jedinstva iz Stare Pazove, koja je na programu 23. marta u Kraljevu.

"Mislim da će u Kraljevu biti neizvesno, očekujem meč u pet setova. Jedinstvo igra fenomenalno, dok Ribnica polako diže formu. Ko god da prodje, Vojvodini neće biti lako", ocenio je Božović. 

Prva utakmica izmedju Novog Pazara i Crvene zvezde igraće se u nedelju, 26. marta od 18.00 u dvorani Pendik, gde će se tri dana kasnije održati i drugi meč. Treći duel zakazan je za 1. april u Beogradu, dok su 4. i 7. april termini za eventualni četvrti i peti susret u Beogradu, odnosno Novom Pazaru. 

Ne propustite