Bošković očekuje dobar rezultat na Gran priju

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.07.2017.
13:00
Izvor: Sportske.net, Beta

Srpska odbojkašica Tijana Bošković rekla je danas da ekipa jedva čeka početak takmčenja na završnom turniru Gran prija i da očekuje dobar rezultat.

Beta/FIVB/Ds
Beta/FIVB/Ds

Povezane vesti

Srbija će kao prvoplasirana ekipa Grupe 1 učestvovati na završnom turniru Gran prija, koji se od 2. do 6. avgusta održava u kineskom Nanđingu. Reprezentacija Srbije je doputovala u Čangšu, nedaleko od Šangaja, gde će trenirati sve do polaska na turnir.

"Rezultati pokazuju kako smo se pripremile, sva tri vikenda u Gran priju smo odigrale kako treba i osvojile smo prvo mesto, ali ima prostora za napredak. Potrudićemo se da se u ovih sedam dana što bolje pripremimo za 'fajnal siks' koji svi željno iščekujemo i naravno očekujemo najbolje", rekla je Bošković, preneo je Odbojkaški savez Srbije.

Reprezentacija Srbije će igrati u Grupi J sa SAD i Italijom, dok će Grupi K igrati Kina, Brazil i Holandija.

"U grupi smo sa dobrim i jakim protivnicima, Italija i SAD su prethodnih vikenda su super igrale, ali sigurna sam da možemo da pobedimo. Videćemo, imali smo naporan vikend, juče smo putovali čitav dan, pa nam je dan odmora dobro došao, ali sutra počinjemo da radimo", navela je Bošković.

Srbija će u prvom kolu, 2. avgusta igrati protiv SAD od 9 časova po srednjoevropskom vremenu, u drugom kolu je slobodna, dok će u poslednjem kolu 4. avgusta, igrati protiv Italije od 9 časova.

Ne propustite