Zvezda 'bez municije', a Mrđa i AK99 postigli PET komada!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.10.2016.
17:41
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da postignu gol u Subotici, ali su zato bivši napadači najvećeg srpskog kluba danas bili razgoropađeni.

fkzalgiris.lt
fkzalgiris.lt

Povezane vesti

Šampion Srbije remizirao je u subotu sa Spartakom (1:1) u okviru 13. kola Superlige, a jedini gol za Crvenu zvezdu u Subotici postigao je protivnički fudbaler.

Realizacija danas nije bila na nivou i može se reći da su crveno-beli bili "bez municije", ali su zato dvojica bivših napadača Crvene zvezde bili više nego raspoloženi.

Nekada najbolji strelac Crvene zvezde i čitavog srpskog šampionata Dragan Mrđa u subotu je sa dva gola pomogao svojoj Omiji da stigne do nove pobede u japanskoj Džej 1 Ligi.

Omija je kao domaćin savladala poslednjeplasirani Šonan sa 3:2 (2:0), a Dragan Mrđa je postigao prvi i treći gol za pobednički sastav. Prvi gol Mrđa je postigao posle greške golmana, dok je drugi pogodak postigao glavom nakon centaršuta sa desne strane.

Ekipi Omije ovo je bila sedma pobeda u sezoni, a Dragan Mrđa je sa dva nova pogotka stigao do kote od šest golova.

Učinak Dragana Mrđe nadmašio je Andrija Kaluđerović, još jedan bivši napadač Crvene zvezde i Vojvodine.

Žalgiris je na startu plej-of faze litvanskog šampionata kao gost savladao Lijetavu rezultatom 4:1 (2:0), a Andrija Kaluđerović je od 14. do 46. minuta postigao het-trik i tako obezbedio trijumf svom klubu.

Andrija Kaluđerović ima sjajnu polusezonu u Žalgirisu i do sada je postigao 15 pogodaka u šampionatu na 13 odigranih utakmica. Tome treba dodati da je današnji het-trik bio treći za Kaluđerovića u drugom delu sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke