Zvanično - Silva napustio Hal, tri kluba zainteresovana

Autor: Beta Beta
četvrtak 25.05.2017.
12:45
Izvor: Beta

Trener Marko Silva najverovatnije će napustiti engleski fudbalski klub Hal siti, preneli su danas britanski mediji.

Beta/AP Photo/Markus Schreiber
Beta/AP Photo/Markus Schreiber

Povezane vesti

Kao je naveo Skaj, 39-godišnji trener aktiviraće klauzulu u ugovoru kojom mu je dozvoljeno da napusti Hal u slučaju da klub ispadne u drugu ligu, Čempionšip, što se i dogodilo ove sezone.

Bivši trener Sportinga iz Lisabona i Olimpijakosa je u januaru preuzeo Hal, posle otpuštanja Majka Felana, kada je ekipa bila poslednja na tabeli.

Silva se u sredu vratio sa puta u Portugalu i Švajcarskoj kako bi razgovarao sa upravom Hala, a uprkos tome što su se pregovori završili kasno, trener će napustiti klub, naveo je Skaj.

Fudbalski klub Porto, koji je u ponedeljak prekinuo saradnju sa trenerom Nunom Esipiritom Santom, je zainteresovan za Silvu, kao i Votford i Kristal Palas, posle odlazaka Valtera Macarija i Sema Alardajsa.

Silva je predvodio Hal do šest pobeda na domaćem terenu ove sezone i ekipa je u pretposlednjem kolu ispala iz lige. Navijači su na utakmici protiv Totenhema, koju je Hal izgubio sa 1:7, tražili od Silve da ostane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 25.05.2017
12:58

Ja da sam na njegovom mestu preuzeo bi Palas. Jer Palas ima mnogo dobru ekipu bolju trenutno i od Porta i od Votforda trenutno. Verujem da ce sa mozda jos kojim pojacanjem zavrsiti u prvi 8 ekipa.

avatar
Ashburton Grove
Thursday, 25.05.2017
13:47

Palas uz jedno ili dva pojacanja ima ekupi za top 8...

avatar
Ciki95COYG
Thursday, 25.05.2017
12:57

zvanicno. sledeca recenoca najverovatnije, ccc

avatar
Thursday, 25.05.2017
12:55

Palas najbolji po njega...