ZVANIČNO - Rodžersu otkaz!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 04.10.2015.
19:33
Izvor: Sportske.net

Definitivno je, Brendan Rodžers je dobio otkaz nakon današnjeg meča sa Evertonom.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Zvanično je, čelnici Liverpula su odlučili da nakon današnjeg nerešenog rezultata protiv Evertona Brendan Rodžers dobije otkaz.

Nije blistao u prethodnoj sezoni ovaj trener koji je umalo osvojio titulu u sezoni 2013/14, odrađen je veoma loše prelazni rok nakon prodaje Suareza što su navijači Liverpula najviše zamerili ovom treneru.

Ove sezone je rakođe loše krenuo u prvenstvo, nakon početne dve pobede usledili su porazi, a poslednja dva nerešena rezultata protiv Siona na svom terenu od 1:1 i protiv Evertona u derbiju Liverpula dovela su do toga da se Brendanu Rodžersu i definitivno uruči otkaz.

Ovo je objavljeno i na zvaničnom sajtu Liverpula.

"Svi smo mi imali sjajnih trenutaka sa Brendanom Rodžersom kao menadžerom i nadamo se da će uživati u dugoj fudbalskoj karijeri.", piše na zvaničnom sajtu.

Priča se o Jirgenu Klopu kao potencijalnom nasledniku, čak su pojedini tabloidi već objavili da će potpisati trogodišnji ugovor sa Liverpulom, ali još je rano govoriti o tome.

U eri Premijer lige Brendan Rodžers je bio 7. menadžer Liverpula, a zanimljivo da niti jedan od njih nije uspeo da osvoji Premijer ligu. Ono što je još zanimljivije jeste da su sedmorica pre njih osvojila 13 titula prvaka države.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak