Zvanično - Portugalac ostaje u Premijer ligi

Autor: Nikola Miloradović
subota 27.05.2017.
17:41
Izvor: Sportske.net

Ekipa sa "Vikaridž Rouda" je uspešno angažovala zamenu za Valtera Macarija.

EPA/WILL OLIVER
EPA/WILL OLIVER

Povezane vesti

Najpre je "Stršljenove" u Premijer ligu uveo srpski stručnjak Slaviša Jokanović. On je po ulasku u najviši rang dobio otkaz zbog neslaganja sa upravom, a zamenio ga je Španac Kike Sančez Flores.

Bivši trener Valensije je uspeo da opstane u najvišem rangu sa "Stršljenovima", ali je i on ostao bez angažmana nakon jedne sezone.

Na klupu Votforda je minulog leta seo Valter Macari. Italijan je imao odličan početak, ali kako je sezona odmicala njegovi puleni su počeli da pružaju sve slabije rezultate.

Pričalo se da ne zna reč engleskog i da to predstavlja problem u svlačionici, te se uprava kluba i Italijanu zahvalila na saradnji.

Očekivalo se da ga na klupi tima zameni nemački strateg Rodžer Šmit, ali se od te varijante odustalo.

Sad je i zvanično postavljen novi šef struke na "Vikaridžu", a to je bivši trener Olimpijakosa i Hal sitija Marko Silva.

Silva je umalo spasio Hal ispadanja u sezoni za nama, tek u poslednjih par utakmica je doživeo neke slabe rezultate, što ga je koštalo relegacije, te je odlučio da promeni klub.

On je doneo mnogo pozitivnih stvari u redove "Tigrova", doveo je nekoliko vrsnih pojačanja među kojima su Umar Nijase, Kamil Grosicki, Lazar Marković i Andrea Ranokija, te nema sumnje da će i u Votfordu ekipu praviti po svom ukusu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikki92CFC
Saturday, 27.05.2017
17:45

Da je pametan da pukne 20 miliona za onog Kostu iz Vulvsa. Covece kakav igrac, nista losiji od ovog sto je dosao u Siti a igra drugu englesku ligu.

avatar
PepGuardiola-Im back
Monday, 29.05.2017
17:59

Za 20 miliona moze kupiti masineriju kakvu je Wilfred Boni. Zasto bi bacao pare?