Zvanično - Ivić preuzeo PAOK

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.03.2016.
18:39
Izvor: Sportske.net

Solunski PAOK saopštio je da je hrvatski stručnjak Igor Tudor otpušten i da će ulogu šefa stručnog štaba do kraja sezone obavljati Vladimir Ivić.

paokfc.gr
paokfc.gr

Povezane vesti

Grčki superligaš PAOK odlučio je da se zahvali treneru Igoru Tudoru na dosadašnjoj saradnji i da za novog šefa stručnog štaba imenuje proslavljenog srpskog fudbalera Vladimira Ivića.

Klub iz Soluna saopštio je da je sa Tudorom okončana saradnja zbog nezadovoljavajućih rezultata i negativnih kritika na račun kvaliteta ekipe koje je Hrvat iznosio u javnost.

Na sajtu PAOK-a navodi se da će ulogu šefa stručnog štaba do kraja sezone obavljati Vladimir Ivić koji je do sada radio kao trener mlade ekipe kluba iz Soluna.

Vladimir Ivić (38) karijeru je počeo u Proleteru iz Zrenjanina, a potom je u periodu od 1998. do 2004. godine nastupao za Partizan za koji je odigrao 219 utakmica i postigao 42 gola.

Internacionalnu karijeru Vladimir Ivić je gradio u Borusiji iz Menhengladbaha, AEK-u, Arisu i PAOK-u u kojem je 2012. godine završio igračku karijeru i započeo trenersku.

Najveći trenerski uspeh Vladimira Ivića bio je osvajanje titule prvaka Grčke sa mladim timom PAOK-a, a do kraja sezone će pokušati podigne ekipu i obezbedi joj barem treće mesto u prvenstvu pošto Olimpijakos i AEK imaju ogromnu prednost u odnosu na konkurente.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke