"Žuta podmornica" potopila Real!

Autor: Boban Filipović
nedelja 13.12.2015.
22:22
Izvor: Sportske.net

Viljareal savladao Real prvi 'Kraljevski klub' prvi put posle šest godina, pa ekipa Rafe Beniteza zaostaje pet bodova za Barsom i Atletikom nakon 15 odigranih kola.

BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Pitanje pobednika poslednjeg meča 15. kola španske Primere na 'Madrigalu' između Viljareala i Real Madrida rešeno je u 8. minutu utakmice kada je Roberto Soldado poslao loptu kroz noge Kejlora Navasa i zatresao mrežu.

Vodećem golu domaće ekipe prethodila je neopreznost Luke Modrića koji je izgubio loptu u opasnoj zoni, ona je stigla do Bakambua koji je spojio Soldada sa golom.

Mogla je 'Žuta podnornica' i ranije da povede Dos Santos je bio za malo nperecizan u četvrtom minutu igre.

Posle vođstva domaćina Serhio Ramos se našao u šansi posle kornera, ali do poluvremena Real je imao sreće što nije primio još koji gol.

Bakambu je bio najopasniji pred golom gostiju, ali do odlaska na odmor promene rezultat nema.

U nastavku 'Los Blanskosi' očekivano agilniji, u prvih 15 minut adrugog poluvremena Benzema je mogao da poravna, potom je Bejl proputio dve šanse i Ronaldo jednu.

Real je nastavio da preti, činili su to Ronaldo, Benzema i Hames Rodrigez, ali mreža golmana Viljareala Areole ostaje nataknuta. Igrači 'Kraljevskog kluba' kao da su potrošili municiju u kanonadi protiv Malmea, koji su ispratili sa 'Bernabeua' sa osam komada u mreži u poslednjem kolu gruone faze Lige šampiona.

Tri minuta pre kraja Bakambu je mogao sve da reši, ali njegov novi promašaj nije imao posledice, ostalo je 1:0 za Viljareal.

Ovom pobedom 'Žuta podmornica' je izronila na petu poziciju na tabeli, prišla na tri boda zaostatka trećeplasiranom Realu koji je na minus pet od najvećeg rivala Barselone i gradskog rivala Atletika.


Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak